Platforma Privent Business a fost creată din dorința și nevoia de a digitaliza managementul evenimentelor, propunând un sistem automatizat și eficient care va crește satisfacția clienților, economisind timp și îmbunătățind organizarea evenimentului tău!

Acum poți alege DJ-ul compatibil cu nevoile evenimentului tău și primești prin SMS oferta personalizată instant!

Acum poți alege DJ-ul compatibil cu nevoile evenimentului tău și primește prin WhatsApp oferta personalizată instant!

Ce este mai exact „Sistemul pentru găsirea artiștilor - DJ BOOKING”?

Sistemul DJ Booking conectează cei mai buni DJ profesioniști din echipă cu preferințele fiecărui client. Venim în ajutorul clienților prin eliminarea timpului de așteptare al ofertei, găsind cel mai potrivit artist pe baza criteriilor regăsite în formular.

Cum pot cere o ofertă pentru serviciile Privent?

În 10 pași simpli:

  1. Completează formularul cu datele evenimentului tău
  2. Aplicația îți recomandă automat artiștii disponibili
  3. Selectează artistul preferat pe baza profilului, recomandarea se face în urma unui scor bazat pe evenimentele efectuate și recenzii de la clienți
  4. Oferta* este trimisă instant prin WhatsApp, valabilitatea ofertei fiind de 3 zile

Dupa confirmarea ofertei mai sunt doar câțiva pași de făcut:

  1. Confirmarea evenimentului - Artist managerul te va contacta pentru a discuta planificarea evenimentului
  2. Semnează contractul -  Formular completare date personale; se semnează digital
  3. Emiterea automată a facturii de avans
  4. Alegerea genurilor muzicale - Selecție melodii preferate (pentru mai multe detalii despre alegerea genurilor muzicale cele mai potrivite pentru evenimentul tău, am vorbit pe larg într-un alt articol vezi aici link*
  5. Feedback -  Feedback-ul tău este important pentru noi, astfel ne asigurăm că echipa Privent continuă să învețe și să se dezvolte.
  6. Factura finală

Sistemul DJ Booking te ajută să economisești timp, iar membrii echipei Privent Society se adaptează cu ușurință în funcție de preferințele fiecărui invitat, construind o atmosferă unică indiferent de tipul de eveniment, având know-how-ul și resursele necesare creării unei experiențe memorabile.

Intră pe https://djbooking.privent.ro și lasă totul pe seama noastră, bucurându-te de distracție, fără să îți faci griji pentru aspectele organizatorice!

*Oferta primită este informativă și se bazează pe recomandarea noastră pentru pachetul de sunet și lumini, dar se poate personaliza în funcție de cerințele fiecărui client. Pentru mai multe informații poți lua legătura cu managerul Privent la numarul de telefon afișat în ofertă.